Priinia Oy
                                                 Tietoisuutta ja luovuutta elämään

Etusivu

Priinia Oy

Coaching

Jyotish eli Vedinen astrologia

Maalauskurssit

Linkit

Yhteystiedot

Mitä Free Vedic Art On?

Free Vedic Art Kurssit

Vediset Myytit ja Symbolit

Maalauspäivät

Maalaustarvikkeet

 

 

 

Vediset Myytit ja Symbolit - Kuu

Espoo, Tapiola osoitteessa Priinia Oy, Pohjantie 2 A 99 (käynti Tykkitien kautta)

Tällä maalauskurssilla inspiraation lähteenä on Kuu – Chandra ja siihen liittyvät vediset mytologiset tarinat ja symbolit.

Kurssi edellyttää Vedic Artin peruskurssin suorittamista tai vastaavia taitoja.

Kurssilla saadaan omakohtainen kokemus Kuun energiasta ja siitä, miten se vaikuttaa tietoisuuteemme, taiteeseemme että elämäämme.

Kurssilla käymme lävitse Kuu mantra- ja jantra- meditaation, Kuun astrologisen symbolin merkityksiä sekä kuuntelemme Kuuhun liittyviä mytologisia tarinoita. Näiden mytologisten tarinoiden kautta saamme paremman ymmärryksen siitä, kuinka Kuun kosminen energia toimii ja miten sen on vuorovaikutuksessa oman psyykeemme kanssa. Tätä tietoa/kokemusta voimme käyttää myös impulssina, inspiraationa omaan luovuuteemme ja taiteemme tekemiseen.

Lisäksi kurssin toisena päivänä teemme Kuun värin pigmenteistä ja kukin kurssilainen saa yksilöllisen tulkinnan omasta jyotish-kartastaan liittyen Kuuhun.

Kurssille mukaan omat maalaus- ja piirustusvälineet.

Kurssin hinta on 140 euroa/viikonloppu la-su sisältäen luennot omilla maalaustarvikkeilla (katso maalaustarvikkeet kohta).  Kurssilla on mahdollista käyttää kurssipaikalla olevia maalaustelineitä ja -alustoja.

Kurssihinnat sisältävät alv. 24% sekä kurssilla tarjottavan kahvin/teen.

Kurssin voi maksaa kurssilla saatavan laskun mukaisesti pankkiin tai käteisellä kurssipaikalla.

Tiedustelut ja kurssille ilmoittautumiset viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua kurssin vetäjälle Pirjo Hirvoselle puh. 040-506 3412 tai sähköposti