Veediset Myytit ja Symbolit - Rahu
Etusivu

Free Vedic Art Maalauskurssit

Free Vedic Art Kurssiaikataulut
     Perus
     Jatko
     Opettajakoulutus
     Maalaustarvikkeet

Vediset Myytit ja Symbolit
- Maalauskurssit

Maalauspäivät

Veedinen astrologia eli Jyotish

Källman värit

Galleria

Yhteystiedot

Linkit

Espoo, Tapiola osoitteessa Priinia Oy, Pohjantie 2 A 99 (käynti Tykkitien kautta)

Tällä maalauskurssilla inspiraation lähteenä on Rahu – Pohjoinen Kuun solmu ja siihen liittyvät veediset mytologiset tarinat ja symbolit.

Kurssi edellyttää Vedic Artin peruskurssin suorittamista tai vastaavia taitoja.

Kurssilla saadaan omakohtainen kokemus Rahun energiasta ja siitä, miten se vaikuttaa tietoisuuteemme, taiteeseemme että elämäämme.

Kurssilla käymme lävitse Rahun mantrameditaation, Rahun astrologisen symbolin merkityksiä sekä kuuntelemme Rahuun liittyviä mytologisia tarinoita. Näiden mytologisten tarinoiden kautta saamme paremman ymmärryksen siitä, kuinka Rahun kosminen energia toimii ja miten sen on vuorovaikutuksessa oman psyykkeemme kanssa. Tätä tietoa/kokemusta voimme käyttää myös impulssina, inspiraationa omaan luovuuteemme ja taiteemme tekemiseen.

Lisäksi kurssin toisena päivänä kukin kurssilainen saa yksilöllisen tulkinnan omasta jyotish-kartastaan liittyen Rahuun.

Kurssille mukaan omat maalaus- ja piirustusvälineet.

Kurssin hinta on 120 euroa/viikonloppu la-su sisältäen luennot omilla maalaustarvikkeilla (katso maalaustarvikkeet kohta).  Kurssilla on mahdollista käyttää kurssipaikalla olevia maalaustelineitä ja -alustoja.

Kurssihinnat sisältävät alv. 24% sekä kurssilla tarjottavan kahvin/teen.

Kurssin voi maksaa kurssilla saatavan laskun mukaisesti pankkiin tai käteisellä kurssipaikalla.

Tiedustelut ja kurssille ilmoittautumiset viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua kurssin vetäjälle Pirjo Hirvoselle puh. 040-506 3412 tai sähköposti